Caută
Close this search box.

Iaşi: 18 percheziţii desfăşurate de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri

diicot

Procurorii DIICOT – ST Iaşi, împreună cu ofiţeri BCCO Iaşi şi SCCO Vaslui, au efectuat, marţi, 18 percheziţii domiciliare în judeţul Iaşi, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Persoanele cercetate în acest dosar sunt suspectate că au înfiinţat mai multe culturi de cannabis, pe care ulterior le-au îngrijit, în scopul obţinerii unor importante cantităţi de cannabis destinate comercializării en-gros.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspecţii au achiziţionat cantităţi importante de droguri de mare risc, pe care, ulterior, le-au comercializat tinerilor de pe raza municipiului Iaşi şi a oraşului Hârlău.

„Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost identificate două culturi de cannabis indoor şi outdoor, precum şi droguri de mare risc”, se arată în comunicatul DIICOT.

Anchetatorii susţin că la sediul ST Iaşi al DIICOT urmează să fie aduse, în vederea audierii, un număr de zece persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri