Caută
Close this search box.

În Renania de Nord-Westfalia are loc procesul anului contra clanurilor interlope

La Berlin a provocat furori depoziţia rapper-ului Bushido împotriva şefului de clan Abou-Chaker. În Renania de Nord-Westfalia au loc săptămânal razii împotriva clanurilor interlope, scrie Matthias von Hein pentru Deutsche Welle.

A devenit cunoscut ca „gangsta rapper”. Din 2018 Bushido este protejat permanent de poliţie. Când muzicianul în vârstă de 41 de ani se îndreaptă zilele acestea spre Tribunalul Regional Berlin, el o face într-un convoi de maşini cu girofar, iar când se dă jos din maşina blindată, este flancat de gărzi de corp cu veste şi căşti antiglonţ, conform G4Media.

Bushido, care are rădăcini tunisiene şi al cărui nume real este Anis Ferchichi, este principalul martor al acuzării şi parte vătămată în procesul intentat lui Arafat Abou-Chaker şi celor trei fraţi ai săi.

Abou-Chaker, în vârstă de 44 de ani, este considerat şeful unui clan criminal cu rădăcini arabe. Bushido şi fraţii Abou-Chaker au avut ani îndelungaţi o legătură de afaceri. Din banca martorilor, Bushido arată că această legătură a fost mai degrabă un soi de robie.

El a relatat despre plata silită a unor sume de bani, despre afaceri necurate şi despre constrângere. Potrivit rapper-ului, fraţii Abou-Chaker l-au ameninţat masiv şi bruscat fizic când le-a spus că vrea să pună capăt relaţiei de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri