Caută
Close this search box.

Încă o româncă face furori la Roland Garros

Marți, 29 septembrie, în ziua a treia de la Roland Garros, se joacă tot meciuri din turul 1 al competiției. Este o decizie surprinzătoare pe care au luat-o organizatorii, pentru a evita aglomerarea pe arenele de la Paris.

Novak Djokovic este cel mai important nume care intră în concurs marți. Liderul mondial îl va înfrunta pe Mikael Ymer, un suedez de 22 de ani, locul 80 în clasamentul ATP.

De asemenea, tot marți va juca și a doua favorită de pe tabloul feminin, Karolina Pliskova. O va înfrunta pe Mayar Sherif, din Egipt, locul 172 mondial. Jucătoarea de 24 de ani a trecut de calificări pentru a ajunge să joace împotriva Pliskovei.

Din păcate, Monica Niculescu nu s-a regăsit deloc după ce a câștigat un prim set, după care a fost învinsă în turul inaugural de americanca Danielle Rose Collins, cu 6-2, 2-6, 1-6!

O veste minunată este, însă, că o altă româncă, după Simona Halep, face furori la Paris: Ana Bogdan s-a calificat în turul secund al turneului de la Roland Garros după ce a învins-o fulminant în două seturi pe Timea Babos. Ea a avut nevoie de o oră și 27 de minute pentru a se impune în mod uluitor. Ana Bogdan – Timea Babos 6-4, 6-2.

Miercuri, 30 septembrie, are loc meciul Simona Halep – Irina Begu, în turul 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri