Caută
Close this search box.

Infectată cu noul coronavirus la o zi după întâlnirea cu Victor Ponta

Candidatul Pro România la şefia CJ Bacău, medicul Aurelia Ţaga, a fost diagnosticată cu COVID-19, după ce una dintre colegele sale a fost şi ea diagnosticată.

Ţaga declară că deocamdată este asimptomatică. Cu o zi în urmă, ea apare în mai multe fotografii alături de liderul partidului, Victor Ponta şi de primarul Bacăului, Cosmin Necula, fără mască.

Medicul susţine că au renunţat la mască şi la distanţare doar cât a fost făcută fotografia, astfel că nici Ponta şi nici Necula nu corespund definiţiei date persoanelor considerate ”contact direct”.

”Dragi băcăuani, dragi prieteni, Am primit astăzi o veste pe care n-aş dori să o primească nimeni. Am fost confirmată cu noul CoronaVirus!”, anunţă medicul, potrivit News.ro.

„(N.r: virus) Pe care l-am contractat în spital, la datorie, încercând să-mi ajut pacienţii, aşa cum face orice medic şi asistent devotat. Pentru că indiferent de pericol, nu poţi să nu îi ajuţi pe copiii în suferinţă.

Noi, medicii, suntem în prima linie şi ne-am asumat aceste riscuri. De aceea, nu avem voie să ne plângem. Face parte din specificul muncii noastre şi, aşa cum fiecare meserie are riscurile ei, medicina le are pe ale sale. Au păţit-o şi alţi colegi şi, mă tem, o vor mai păţi. Fiindcă boala nu alege. Iar medicii sunt şi ei oameni”, a scris Ţaga pe contul ei de Facebook.

Aurelia Ţaga a declarat la Antena 3 că cel mai probabil în cazul ei sursa contaminării este o colegă cu care lucra în mod direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri