Laura Codruța Kovesi, actual procuror-șef al Parchetului European, a afișat întotdeauna o imagine serioasă, uneori pârând chiar extrem de rece și dură.

Cu toate că realizările sale pe plan profesional sunt cunoscute publicului larg, fosta șefă a DNA este extrem, extrem de discretă când vine vorba despre viața personală.

Deja se știe că timp de 7 ani, între anii 2002-2009, Laura Kovesi a fost căsătorită cu Eduard Kovesi, un om de afaceri din Sibiu.

După divorțul extrem de discret șisobru, potrivit unor zvonuri, Eduard Kovesi ar fi semnat un contract de confidențialitate, iar cei doi au pornit pe drumuri complet separate. După încheierea mariajului, Laura Kovesi a decis să își canalizeze toată energia spre atenție și carieră, lucru care a transformat-o într-un dintre cele mai influente și temute femei din România.

Astfel, Laura Kovesi a reușit să devină cel mai tânăr procuror general din istoria României. Din anul 2015 aceasta a devenit șefa DNA-ului și ulterior a ajuns să fie numită procuror-șef la Parchetul European, cea mai nouă instituție europeană.

Cu toate acestea, pare că romantismul nu a dispărut din viața fostei șefe a DNA. Impact.ro informează că Laura Koveși a fost cerută de soție de către iubitul SPP-ist. Scânteia dintre ei s-a aprins în perioada în care misteriosul SPP-ist o păzea pe Kovesi.

1.249 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here