Caută
Close this search box.

Inter Milano exclude posibilitatea de a-l achiţiziona pe Messi

Un responsabil al echipei Inter Milano, vicecampioana Italiei la fotbal, a dat asigurări că achiziţionarea lui Lionel Messi, sextuplu câştigător al „Balonului de Aur”, nu intră în obiectivele şi posibilităţile grupării milaneze, informează AFP.

„Eu nu ştiu de unde vin aceste idei”, a afirmat, pentru Sky Sport, Piero Ausilio, directorul sportiv al lui Inter, unul din cluburile citate, alături de Manchester City şi Paris Saint-Germain, ca posibilă destinaţie pentru starul argentinian în cazul plecării de la FC Barcelona.

„Nu există niciun antrenor, niciun preşedinte care să nu-l vrea pe Messi în echipa sa. Dar realitatea este foarte diferită”, a adăugat el, cu ocazia deschiderii oficiale a pieţei de transferuri în Italia.

„Realitatea noastră este cea a unei pieţe prudente, bazată de vânzarea jucătorilor înainte de a putea investi”, a subliniat oficialul „nerazzuro”.

Acesta a profitat de ocazie pentru a confirma negocierile în curs cu AS Roma pentru transferul fundaşului sârb Aleksandar Kolarov şi de a exclude plecarea atacantului argentinian Lautaro Martinez, pentru care Barcelona şi-a exprimat interesul.

Perioada de efectuare a transferurilor se va închide pe 5 octombrie.

Liga spaniolă de fotbal a precizat, zilele trecute, că angajamentul atacantului argentinian Lionel Messi cu FC Barcelona este în continuare în vigoare şi el nu va putea părăsi clubul catalan fără să achite în totalitate clauza de reziliere, în valoare de 700 milioane euro.

Între timp, Lionel Messi nu s-a prezentat duminică la testele de depistare a coronavirusului, la centrul de antrenament, dinaintea reluării pregătirii pentru noul sezon competiţional şi nici la antrenamentele de luni şi marţi ale catalanilor.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri