Caută
Close this search box.

Lideri PSD Sălaj dignosticaţi cu COVID-19

corornavirus

Patru lideri ai PSD Sălaj au fost diagnosticați cu COVID-19 şi au ajuns în spital. Ei s-au întâlnit recent cu preşedintele partidului, Marcel Ciolacu şi cu alţi membri ai conducerii partidului, potrivit Ştirile din Sălaj.

Sâmbătă, înaintea alegerilor locale, a fost diagnosticat cu COVID-19 preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, în timp ce luni a fost confirmat cu coronavirus vicepreşedintele PSD Zalău Sergiu Panie, care a fost internat în Spitalul de Infecţioase din Zalău.

Marți, a fost depistat cu COVID-19 și Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Un alt membru marcant al social-democraţilor din judeţ – Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău – a fost confirmat și el cu COVID-19, potrivit Ştirile din Sălaj.

“Da, este adevărat. Am unele probleme cu noul coronavirus şi acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a menţionat Florin Florian.

Conform sursei citate, unii dintre cei diagnosticaţi au fost prezenţi vineri la un eveniment electoral de la Zalău unde mai mulţi simpatizanţi şi membri ai social-democraţilor din judeţ s-au întâlnit cu reprezentanți ai conducerii centrale a PSD – Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu şi Paul Stănescu. Întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri