Președintele Statelor Unite, Donald Trump se va confrunta în prima dezbatere electorală cu contracandidatul său democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden, miercuri la ora 4:00 (ora României). Dezbaterea va fi transmisă live de Digi24, în cadrul unei ediții speciale moderate de Alexandra Albu, și pe Digi24.ro.

Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News și va avea loc în Cleveland, în statul Ohio. Conform regulilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, cei doi candidați nu își vor da mână nici între ei și nici cu moderatorul dezbaterii. Odată ajunși pe scenă, ei nu vor purta măști de protecție.

Publicul va fi foarte restrâns, numărul celor prezenți fiind foarte mic față de dezbaterile din anii trecuți. Toți participanții din public vor fi testați pentru Covid-19 și vor urma toate celelalte protocoale de siguranță sanitară. În jur de 60-70 de persoane vor participa la debatere, ca parte a publicului.

Prima doamnă Melania Trump și fiica cea mare a președintelui, Ivanka, vor fi de asemenea prezente, a confirmat un oficial de la Casa Albă pentru CNN.

178 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =