Trebuie, oricum, să îi felicităm pentru lupta lor fantastică de la Topola și pentru faptul că au jucat în condițiile în care mai bine de jumătate din lot, nici nu mai știm exact câți sportivi, a fost ”învinsă” de testul coronovaris și nu de adversari!

FCSB a pierdut cu 0-2 meciul din turul trei preliminar din Europa League cu cehii de la Slovan Liberec. Din păcate, băieții lui Gigi Becali au jucat din minutul 20 în inferioritate numerică. Intervențiile portarului Straton au ținut, chiar și așa. tabela intactă până la pauză.

La începutul reprizei secunde, FCSB a ratat cea mai mare șansă de a relansa partidal prin Adrian Petre, care a ratat singur cu portarul. Inevitabilul s-a produs în minutul 64, când defensiva FCSB-ului a cedat după o lovitură de colț, golul fiind semnat de Yusuf.

Tabela a fost închisă pe final de meci, în minutul 82 ,de golul lui Rabusic, venit tot după un corner. Din păcate – dar nu poate fi învinuită pentru asta – FCSB se oprește pentru prima dată în ultimul deceniu mai devreme de play-off-ul cupelor europene și pentru a treia oară consecutiv când ratează grupele acestor competiții.

E foarte limpede că, dacă întreg lotul roș-albaștrilor ar fi fost valid, fără coronoavirus, lucrurile ar fi arătat cu totul altfel.

FCSB – Slovan Liberec 0-2 (Yusuf 64, Rabusic 82)

180 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 7 =