Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj furios liberalilor, după ce Guvernul atacat la CCR legea de respingere a creşterii etapizate a alocaţiilor: ”Dar chiar nu vă crapă obrazul de ruşine!”. Liderul social-democrat cere respectarea legii şi dublarea alocaţiilor.

CCR anunţă că sesizarea Guvernului, pe legea de respingere a OUG privind majorarea etapizată a alocaţiilor copiilor, se va dezbate pe 24 septembrie, informează Agerpres.

”Dar chiar nu vă crapă obrazul de ruşine?! Acelaşi Guvern incompetent care a făcut din deschiderea şcolilor o mare bătaie de joc, se luptă acum pe toate căile să nu dubleze alocaţiile copiilor!

Azi, peneliştii au contestat din nou la Curtea Constituţională legea votată de Parlament şi promulgată de preşedintele Iohannis. Asta deşi CCR le-a mai spus o dată că bat câmpii şi că legea votată de PSD este perfect constituţională”, a scris Marcel Ciolacu, conform News.ro.

Potrivit acestuia, ”Iohannis trebuie să iasă astăzi şi să justifice această nouă decizie aberantă a Guvernului său”.

”Până când mai tolerează acest guvern care fură până şi drepturile copiilor?! Eu am un singur mesaj. Nu vă mai bateţi joc de copii! Dublaţi alocaţiile! Respectaţi legea”, a mai transmis Ciolacu.

Curtea Constituţională va dezbate pe 24 septembrie sesizarea Guvernului, referitoare la Legea privind respingerea OUG 123/2020 pentru modificarea articolului 3 din Legea 61/1993, privind alocaţia de stat pentru copii.

281 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 8 =