Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Fălticeni, că, în cazul care Guvernul va decide ca şcolile să nu se deschidă pe 14 septembrie, va iniţia discuţii în Parlament privind amânarea alegerilor locale.

Dacă amână deschiderea şcolilor, cred că în Parlament ar trebui o discuţie serioasă dacă nu amânăm şi alegerile locale. Eu aşa consider. Dacă vor lua aşa o decizie să amâne deschiderea şcolilor, eu nu mai accept de la domnul Orban, aşa în opoziţie, mic, cum sunt eu, dubla măsură (…) Eu voi provoca, ca şi preşedinte al Camerei, o discuţie serioasă cu privire la amânarea alegerilor locale (…) Dacă nu putem deschide şcolile, atunci de ce facem alegeri? Înseamnă că e o situaţie delicată. Înseamnă că pandemia s-a accelerat. De ce avem dublă măsură, păcănele şi biserici? Iarăşi în funcţie de interesul, la păcănele, financiar şi acum politic, avem această dublă măsură”, a spus Ciolacu, potrivit Agerpres.

În opinia sa, momentul deschiderii şcolilor înainte de alegerile locale ar fi ”dezastruos” pentru guvern.

Nu vedeţi că nu-s pregătiţi. Nici ministrul învăţământului, nici premierul, nici vicepremierul nu au o explicaţie, nu au răspunsuri pentru elevi”, a spus Ciolacu.

123 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 7 =