Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu recidivează: „Minciuna stă la Cotroceni şi a devenit Preşedinte!”

ciolacu

Reacţie la nivel grădiniţă a lui Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, după ce preşedintele Iohannis i-a transmis că împrăştie minciuni despre închiderea şcolilor. Ciolacu spune şi el că preşedintele este mincinos.

„Constat cu tristeţe, domnule Iohannis, că aţi schimbat DEFINITIV haina de Preşedinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Şef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populaţiei până în punctul în care singurii stăpâni ai ţării vor fi doar marii îmbuibaţi de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Romanii s-au săturat să audă că nu sunt bani şi că e criza, dar să vadă că guvernarea liberală toaca banii ţării pe mii de contracte supraevaluate.

Tot de domeniul trecutului sunt şi butaforiile la care participaţi, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă şi linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuţia bugetului pe zona de #investiţii abia atinge 40%!

Tot regimul vostru se clădeşte pe o continua #contradicţie între vorbe şi fapte.

Când ai minţit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgenta, dacă va creşte numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat şi înainte de prezidenţiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor şi a văzut tot poporul cum, alături de Orban şi gaşca lui, i-aţi minţit în faţă pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneţi, oare, adevărul romanilor? Când Ministerul Educaţiei transmite o circulară inspectoratelor şcolare, decretând urgenţă trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătăţii vorbeşte degajat despre posibilitatea unui nou ‘lockdown’ sau când revine şi spune că nu îl ia în calcul?

Poporul român are o vorbă: ‘Minciuna sta cu Rege la masa’! Azi, din păcate, Minciună sta la Cotroceni şi a devenit Preşedinte!”, a scris Ciolacu, pe Facebook, conform Aktual24.

Preşedintele Klaus Iohannis declarase că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a împrăştiat minciuni în public, când a susţinut că şcolile se vor închide după alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri