Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu susţine că Iohannis nu a făcut nimic şase luni. Aluzia este la deschiderea anului şcolar

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, lansează un atac violent la adresa lui Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, cu 12 ore înainte de redeschiderea şcolilor.

„Aţi tăiat cu nesimţire 6 luni frunza la câini, şi aţi scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educaţie să arunce toată vina pe autorităţile locale! Nu aţi dat tablete! Nu aţi dat măşti! Nu aţi asigurat nici măcar manuale! V-aţi spălat ruşinos pe mâini! Aţi pasat responsabilitatea, dar banii i-aţi dat doar primăriilor peneliste!

Însă copiii VOR SĂ FACĂ ŞCOALĂ! Copiii nu au culoare politică! Şi nu trebuie târâţi în războaie politice, nesătuilor şi avizilor de putere ce sunteţi!

Ce vină are, Orban, un copil din Târgovişte?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistriţa?! Sau din toate municipiile reşedinţa de judeţ conduse de administraţii PSD?! De ce nu le-aţi dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Aceşti copii nu au dreptul la şcoală?! Ei nu au dreptul la condiţii decente?!

Aţi folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncaţi din bugetul ţării pentru mercatoul vostru nesimţit despre care ipocritul de la Cotroceni şi cu cel de la Guvern nu ştiu nimic!

Primarii noştri au înţeles că sunteţi total depăşiţi şi incapabili să faceţi ceva! Şi au făcut tot ce trebuie, pentru că #scoala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toţi copiii au dreptul la educaţie, nu doar cei din localităţile peneliste!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

În 11 judeţe din România nici o unitate de învăţământ nu se afla în scenariul roşu, a anunţat ministrul Educaţiei, Monica Anisie. Ea a precizat că toată lumea a fost mobilizată în sistemul de educaţie şi fiecare unitate de învăţământ a fost verificată de către inspectori,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri