Caută
Close this search box.

Marcel Vela are o nouă funcție! Va renunța la MAI? Nimeni nu se aștepta la așa ceva

vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a candidat la alegerile locale de la sfârșitul săptămânii trecute. Marcel Vela a dorit să candideze cu un scop precis – acela de a scăpa Caraș-Severin de social-democrați.

În urma numărării voturilor de duminică, Marcel Vela a ieșit câștigător pentru un post de consilier județean la Caraș-Severin. Ministrul Afacerilor Interne (MAI) a avut un plan bine pus la punct care a mers ca pe roate. Acesta a dorit să scape județul Caraș-Severin de sub controlul social-democraților. Așadar, liberalii au câștigat șefia Consiliului General și vor numi în funcție și pe cei doi vicepreședinși.

Ce transmite Marcel Vela

”Felicit pe toti candidații, fie că au pierdut sau au câștigat, indiferent de culoarea lor politică. Ca președinte de filială, sunt fericit pentru că vom face majoritatea în CJ si vom arăta că Se Poate și în Banatul de Munte!

Le mulțumesc pentru implicare și dăruire colegilor care nu au câștigat și nu au fost și ei eroii și sărbătoriții zilei de ieri. Le spun că pentru mine sunt și vor rămâne și ei eroi, pentru că viața este o luptă. Au pierdut o bătălie dar nu au pierdut războiul!

Felicit noul Președinte al județului Caraș-Severin, Romeo Dunca, pe toți camarazii care au fost aleși primari, consilierii locali și județeni, urându-le tuturor mult succes în această nouă provocare!

Greul abia acum începe și voi fi mereu alături de toți!”, a transmis Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin, citat de expressdebanat.ro.

Marcel Vela a candidat pentru postul de consilier județean la Caraș-Severin cu scopul de a urca partidul din care face parte. Județul era controlat de către PSD de la alegerile din 2016.

Acesta ar putea să-și dea demisia din funcția de consilier județean deoarece incompatibilitățile pentru funcția de consilier local sunt specificate în Legea nr. 161/2003.

Așadar, conform articolului 88, un consilier local nu poate exercita în acelați timp funcția de ministru, secretar de stat, subsecretar de stat și funcțiile asimilate acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri