Caută
Close this search box.

Marian Oprişan susţine că mama lui, Lucia Gherarde, s-a transformat în prezicătoare. „Vei face lucruri mărețe!”

marian oprişan

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe care l-ar fi primit de la mama lui, în care este lăudat pentru ce a făcut în judeţ.

„Prieteni, singura fiinţă care iubeşte necondiţionat este cea care ne dă viaţă! Mesajul mamei m-a emoţionat şi vreau să îl împart cu voi: ‘Dragul meu, te iubesc pentru miile de lucruri bune pe care le-ai făcut pentru oamenii din Vrancea!

Ştiu că vei face lucruri măreţe şi în viitor! Voi fi mereu alături de tine! Dumnezeu te-a ajutat să treci peste toate relele acestui pământ şi cu toate astea ai rămas #OM’”, a scris Oprişan, pe Facebook.

Marian Oprişan a explicat anul trecut, pentru emisiunea „România, te iubesc”, cum a ajuns mama lui să deţină cea mai impresionantă vilă din Focşani şi să aibă afaceri cu fostul baron de Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

„Să tot fie 10 – 15 ani de când Marian Oprişan explica lumii întregi că mama e cea care deţine averea familiei. Maşinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionară.

Aceeaşi doamnă apare şi în declaraţia de avere a lui Nicuşor Constantinescu – fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţă, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg şi Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din Bucureşti”, informează „România, te iubesc”.

Întrebat insistent despre cum a ajuns mama sa să aibă astfel de proprietăţi şi bunuri, Marian Oprişan a răspuns direct: „Mama mea sunt eu”.

„Eu am mai spus-o şi public, mama mea sunt eu! Da? Ca să nu mai avem niciun fel de discuţii”, i-a spus Oprişan reporterului Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri