Caută
Close this search box.

Mario Camora, căpitanul CFR Cluj, a depus jurământul şi este oficial cetăţean român VIDEO

mario camora

Fotbalistul de origine portugheză Mario Camora, sub contract cu CFR Cluj, a depus jurământul de credinţă şi a devenit oficial cetăţean român. El este de acum încolo eligibil pentru convocarea la prima reprezentativă a României.

„Căpitanul echipei noastre Mario Camora a devenit oficial cetăţean român. Fotbalistul nostru a depus astăzi jurământul de credinţă, iar apoi a primit certificatul care îl atestă ca fiind cetăţean român. Felicitări, Camo!”, anunţă clubul ardelean, pe pagina oficială de Facebook.

„Jur să fiu devotat patriei şi poporului român. Să apăr drepturile şi interesele naţionale. Să respect Constituţia şi legile din România”, a spus Camora, cu mâna pe Biblie, conform Agerpres.

Fotbalistul portughez Mario Camora, care joacă de mai mulţi ani la CFR Cluj, a primit cetăţenia română în urma unei Hotărâri de Guvern adoptate la 24 august de premierul Ludovic Orban.

”Se acordă cetăţenia română domnului Malico Paulino Mario Jorge (numele oficial al lui Camora, n. red.), cetăţean portughez, fiul lui Anibal şi Dias Leal Malico, născut la data de 10 noiembrie 1986 în localitatea Samora Correia, Benavente, Santarem, Portugalia, având domiciliul actual în România, Cluj-Napoca (…) cu menţinerea domiciliului în România”, se arată în textul documentului adoptat.

Camora, fundaş stânga care a cucerit patru titluri de campion al României cu CFR Cluj, joacă la formaţia din Gruia din 2011. Anterior a evoluat în ţara natală, la Samora Correia, Valdevez, Beira-Mar, Pampilhosa şi Naval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri