Caută
Close this search box.

Moise Guran revine pe post, la Europa FM

moise guran

Postul Europa FM a anunţat că Moise Guran va avea nou emisiune, după nouă luni de la anunţul că părăseşte presa, pentru a se dedica politicii. De data aceasta, Guran va modera o emisiune de discuţii şi muzică rock.

Moise Guran va realiza programul de joi seara, de la ora 21. „Rock&Talk” este numele emisiunii, „o emisiune cum nu găsiţi la alte posturi de radio”, a anunţat astăzi, în emisiunea „Deşteptarea”, jurnalistul Vlad Petreanu.

“Se cheamă Rock and talk şi este fie un rock editorializat, fie un editorial susţinut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulţi fani, dependenţă şi controversă, pentru că aşa face şi realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează, are această tendinţă de a crea fani, duşmani, controversă şi dependenţă”, a explicat Petreanu.

Moise Guran a anunţat la începutul anului că părăseşte presa, pentru a activa politic în USR. Însă, după scurt timp, Guran a anunţat conducerea USR-PLUS că nu îşi mai doreşte să coordoneze campaniile electorale ale Alianţei USR PLUS, invocând motive personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri