Caută
Close this search box.

Monica Anisie: 106 cadre didactice sunt spitalizate în urma infecţiei cu coronavirus

monica anisie

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, duminică, faptul că 106 cadre didactice sunt spitalizate în urma infecţiei cu SARS-CoV-2, 91 de cadre didactice care au intrat în concediu medical şi 147 care au depus dosarele pentru pensionare.

„Trebuie sa precizez faptul că, la momentul acesta, în conformitate cu ceea ce a transmis fiecare inspectorat şcolar, există 106 cadre didactice spitalizate, 293 de cadre didactice aflate în carantină care doresc să îşi desfăşoare activitatea în sistem online şi 91 de cadre didactice care au intrat în concediu medical.

Sunt 147 de cadre didactice care, începând cu data de 1 septembrie, au depus la inspectoratele şcolare dosarele de pensionare”, a declarat Monica Anisie.

Ea a adăugat, potrivit Agerpres, că situaţia este una care se schimbă permanent, acesta fiind motivul pentru care anunţurile privind începerea şcolii au fost făcute cu întârziere.

„Suntem într-un proces dinamic, tocmai de aceea la Bucureşti s-a realizat de urgenţă întâlnirea Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă pentru a identifica, acolo unde este cazul, anumite situaţii şi a lua o nouă decizie, în sensul în care consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ a făcut o nouă propunere”, a mai spus Monica Anisie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri