Caută
Close this search box.

Motociclistul care a decedat pe Transalpina, după ce a căzut în râpă, era cetăţean bulgar

Motociclistul care şi-a pierdut viaţa joi, după ce a căzut de pe DN67C – Transalpina într-o râpă, era cetăţean bulgar şi avea 37 de ani, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

„Un cetăţean bulgar, în vârstă de 37 de ani, în timp ce circula cu o motocicletă pe DN67C, în zona Tărtărău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara carosabilului”, a transmis IPJ.

Un motociclist care a căzut joi într-o râpă de pe DN67C-Transalpina, despre care existau informaţii, potrivit unui apel la 112, că ar fi grav rănit, a fost declarat decedat, acesta aflându-se la sosirea echipajelor de intervenţie în stop cardiorespirator, fără a mai răspunde manevrelor de resuscitare.

„Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul EPA din cadrul ISU Hunedoara. Aceştia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistului, potrivit Agerpres. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Un apel la 112 anunţa joi după-amiază că un motociclist ar fi căzut într-o râpă, în zona cabanei Frumoasa Tărtărău, la 9 kilometri amonte de barajul Oaşa, în Munţii Sebeşului. Din informaţiile apelantului, motociclistul respira, avea plus şi nu prezenta hemoragii externe.

Mai multe echipaje din Alba şi Hunedoara au pornit către locul accidentului, unde a fost solicitat, de asemenea, şi un elicopter SMURD de la Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri