Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, care a pierdut cursa pentru un nou mandat în fața liberalului Ciprian Ciucu, potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor locale de duminică, le-a mulțumit bucureștenilor care l-au susținut și i-a urat succes și „putere de muncă” contracandidatului său.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, pentru mesajele și pentru sfaturile transmise. Apreciez efortul fantastic din ultimii ani, pe care l-a făcut fiecare dintre noi pentru a pune Sectorul 6 pe harta dezvoltării. Împreună am închegat o comunitate și am pornit pe singurul drum posibil: mai curat, mai verde, mai prosper”, a scris Mutu pe Facebook.

„Rămân alături de fiecare dintre dumneavoastră și fac un apel la continuarea proiectelor de suflet, pe care le-am susținut în acești patru ani, fie că ne referim la Bursa Primarului pentru elevi, la construirea de noi școli și grădinițe, renașterea simbolului Favorit, modernizarea infrastructurii rutiere și a tuturor parcurilor, cât și la măsurile necesare pentru ca fiecare cetățean să se simtă în siguranță acasă, în Sectorul 6”, a continuat el.

„Urez succes noului primar și echipei sale, sănătate și putere de muncă!”, a mai scris Mutu.

Conform rezultatelor parțiale, Ciprian Ciucu va fi noul primar al sectorului 6, cu 43,44% din voturi,

în timp ce Mutu a obținut 34,5% din voturi.

135 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =