Caută
Close this search box.

Nici sondajele de casă nu mai pot ascunde căderea PSD şi ALDE

PSD

Un sondaj CURS, realizat în perioada 28 august – 4 septembrie, arată că PSD ar fi votat de 26% dintre români, iar PNL de 33%, la alegerile locale.

Dacă aşa arată rezultatele la CURS, este uşor de intuit cum sunt în realitate. CURS este deţinut de Iosif Buble, soţul deputatei PSD Diana Tuşa, difuzând de regulă sondaje în favoarea PSD.

Iată rezultatele CURS, difuzate de Antena 3:

PNL – 33%
PSD – 26%
USR-PLUS – 16%
Pro România – 7%
PMP – 5%
ALDE – 4%
UDMR – 4%
PPU-SL – 4%
Alt partid – 1%

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a susţinut însă că PSD „îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri”, după ce premierul a afirmat că liberalii vor trebui să se lupte la aceste alegeri cu 28 de baroni roşii.

„PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă aşteptam însă că premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară.

Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru că populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţă PSD!

Guvernul PNL a dat-o deja în bară cu deschiderea şcolilor. Toate datele arată că va fi un mare fiasco! Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni că alegerile locale sunt „cele mai dificile” pentru că liberalii se lupta cu 28 de baroni roşii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri