Caută
Close this search box.

Nicușor Dan a depus reclamaţiile de pe site-ul BucureștiUmilit.ro la Primăria Capitalei

nicuşor dan

Nicușor Dan a depus astăzi, la Registratura PMB, dosarele cu problemele sesizate de bucureșteni pe site-ul BucurestiUmilit.ro, un număr de peste 26.000 de sesizări adunate în mai multe cutii.

Candidatul Dreptei a anunțat într-o conferință de presă în fața Primăriei Municipiului București că site-ul a strâns 26.646 de sesizări, după care a mers personal și a depus dosarele, așteptând împreună cu ceilalți cetățeni la coada care se întindea în afara clădirii Primăriei.

Nicușor Dan nu a ezitat să remarce aglomerația de la registratură. ”Apropo de registratură, am trecut pe acolo și, parcă auzeam de la Primăria Capitalei că s-a digitalizat totul. E o coadă de mai mult de 10 persoane în momentul ăsta, care iese până în stradă”, a punctat acesta.

În două săptămâni de la lansare, peste 26.000 de sesizări au fost postate pe portalul bucureștiumilit.ro, site pe care Nicușor Dan l-a pus la dispoziția cetățenilor, potrivit Hotnews. Aici, locuitorii Capitalei pot sesiza probleme din oraș, dar și din fiecare cartier al Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri