Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan a recunoscut cu franchețe că nu poate da apa caldă bucureştenilor!

nicuşor dan

Nicuşor Dan a fost întrebat la B1Tv despre situaţia apei calde şi a căldurii în sezonul rece, în Bucureşti. Acesta a precizat că mandatul său de primar general va începe pe 10 octombrie, iar iarna va începe 15 noiembrie şi timpul este prea scurt pentru a schimbat conducte. Cu toate acestea, i-a asigurat pe bucureşteni că vor fi asigurate stocurile pentru avarii.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecţie a avariilor. Pe problema termoficării sunt două probleme – una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, şi una de intervenţie rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, şi asta e ce pot să promit acum”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat luni seară la postul B1Tv despre situaţia apei calde şi a călduri în sezonul rece.

Nicuşor Dan are o perspectivă diferită inclusiv în privinţa şcolilor acesta are o altă abordare faţă de fostul primar, el anunţând că de acum înainte „nu se mai închid școlile pe ploaie, ninsoare, viscol”.

„Doar să fie vreo urgie. Dar așa, mereu am considerat o exagerare. Nu se pune problema să închidem școlile la 30 de centimetri de zăpadă”, a spus Nicuşor Dan, la B1 TV.

Nicuşor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, a obţinut 42,75% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea are un scor de 38%, indică datele parţiale după numărarea a peste 94% din voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri