Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan, anunţ despre renunţarea la cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Generală a Capitalei, a vorbit despre o posibilă retragere din cursa electorală, după ce a fost acuzat că ar fi intervenit pentru oprirea unei demolări din Sectorul 4.

În spațiul public a apărut înregistrarea unei convorbiri telefonice mai vechi, în care Nicușor Dan discută cu fostul ziarist Cristian Zărescu, actual consilier al primarului din Sectorul 4, și ar fi intervenit pentru oprirea unei acțiuni de demolare a unei construcții deținute de un presupus om de afaceri, despre care Dana Budeanu, cea care a publicat înregistrarea, susține că ar fi un interlop.

„Sunt două categorii de lucruri: marile neajunsuri ale administrației, de ce nu avem apă caldă, de ce e poluarea cum este, de ce e traficul cum este…

Lucrurile sunt atât de simple, încât cred că acesta este motivul pentru care vrea (n.r.: Gabriela Firea) să fugă de această dezbatere. Există invitații de la mai multe televiziuni, ele se suprapun și atunci am zis că ar fi mai bine să facem la consiliul general, cu toate televiziunile de față”, a declarat Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

În acest context, Nicușor Dan a declarat că nu se pune problema retragerii din cursa electorală pentru Primăria București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri