Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan anunţă cum va reduce traficul în Bucureşti: Scoatem maşinile parcate pe prima bandă

nicuşor dan

Nicuşor Dan a anunţat cum va rezolva problema traficului din Bucureşti. Noul primar al Capitalei este convins că măsurile pe care le va lua vor reduce traficul cu 40 la sută.

„Trebuie să fie un semafor cu cameră care să le permită şoferilor să facă stânga. Traficul va fi redus 40%. Vom scoate maşinile de pe prima bandă, dar mai întâi dăm o lună de acomodare şoferilor”, a spus Nicuşor Dan, potrivit stirileprotv.

Dacă după o lună şoferii îşi vor parca în continuare maşinile pe prima bandă, vor fi amendaţi.

Nou edil speră să-i convingă pe bucureşteni să renunţe la maşinile personale în favoarea transportului în comun. Pentru asta pregăteşte proiectul metroul uşor, de suprafaţă. Ar fi vorba de linia CFR, practic abandonată, care înconjoară Bucureştiul ca un inel. Nicuşor Dan promite să lanseze licitaţii care să atragă mai mulţi constructori de autobuze, troleibuze şi tramvaie, astfel încât mijloacele de transport în comun să ajungă la timp, să fie curate şi libere.

Nicuşor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, a obţinut 42,75% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea are un scor de 38%. Însă PSD a luat cele mai multe voturi la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri