Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan o invită din nou pe Gabriela Firea la trei dezbateri, în sala Primăriei Capitalei

nicuşor dan

Nicuşor Dan, alături de liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, şi mai mulţi susţinători de la PNL, USR şi PLUS, au mers la sediul PSD din Kiseleff, cu un panou, care înfăţişează caracatiţa prezentată de candidatul Dreptei la PMB, care ar conduce Primăria Capitalei, manevrată de gruparea Firea – Pandele.

El a reinterat invitaţia către Gabriela Firea, de a participa la trei dezbateri unu la unu, miercuri, joi şi vineri, la sala de Consiliu a Primăriei. Candidatul PSD are la dispoziţie o zi, până vineri, la ora 17.00, pentru a oferi un răspuns.

„Am venit la sediul central al PSD, pentru că aici e centrul corupţiei din Bucureşti. Am venit cu această planşă, cu cumetriile din adminsitraţia din Bucureşti. Sunt neamuri, parteneri de afaceri, colegi în dosarul Flota, oameni care nu aveau calificarea să ocupe funcţiile pe care le ocupă.

Am venit să transmitem bucureştenilor că de aia nu au apă caldă, traficul e cum e, primăria e în faliment şi nu s-a făcut o grădiniţă sau o şcoală. Ei au venit ca neamuri în administraţia publică din Bucureşti. Şi am venit ca să reamintesc primarului general al Capitalei că fuge de sigla PSD.

E ultimul locotenent al lui Dragnea rămas în funcţie. Cum bucureştenii şi românii au scăpat de Dragnea anul trecut, bucureştenii să vină acum la vot să scăpăm şi de «Dragnea al Bucureştiului»”, a spus Nicuşor Dan, în faţa sediului PSD din Kiseleff, conform News.ro.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei a reinterat invitaţia pe care i-a adresat-o Gabrielei Firea şi anume de a participa la mai multe dezbateri electorale unu la unu.

„Reiterez invitaţia către primarul Gabriela Firea să avem dezbateri unu la unu miercuri, joi şi vineri în sala de Consiliul a Primăriei Capitalei la care să participe toată presa. Aştept un răspuns până mâine la ora 17.00 – Vreau sau nu vreau dezbateri în sala de consiliu a primăriei Capitalei”, a conchis Nicuşor Dan.

El a mai spus că acea înregistrare audio între el şi consilierul primarului Sectorului 4 este „un fâs” în opinia sa din care unele trusturi de presă au încercat să îl transforme într-un „mare elefant”.

Nicuşor Dan a prezentat miercuri „caracatiţa” de la Primăria Capitalei manevrată de gruparea Pandele-Firea şi prin care Bucureştiul este condus pe bază de cumetrie. Aceste persoane sunt fie oameni de încredere ai cuplului Pandele-Firea, fie sunt neamuri sau parteneri de afaceri, ori copiii de vecini, de neamuri şi de de parteneri de afaceri, precizează candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei.

El aminteşte de Speranţa Cliseru, care era prefectul Capitalei când au avut loc protestele din 10 august 2018, de Mihai Daniel Răşică care vine direct din Poliţia Locală Voluntari sau despre Vica Nela Vrânceanu, sora mai mare a Gabrielei Firea, director executiv în Primăria Voluntari.

De asemenea, Nicuşor Dan a anunţat că va intenta un proces civil primarului PSD în funcţie Gabriela Firea pentru calomnie.

La rândul ei, primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat că acel consilier despre care Nicuşor Dan a spus că ar fi avut beneficii din cumpărarea Parcului Verdi este membru în Guvernul PNL şi nu mai lucra în Primărie la momentul achiziţiei parcului, în urmă cu doi ani.

„Am depus plângere penală împotrivă lui Nicuşor Dan pentru diseminarea de informaţii false şi calomnioase”, a anunţat Firea şi a menţionat că solicită daune morale de 100.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri