Caută
Close this search box.

Nicușor Dan taie în carne vie. Îi dă afară! Cine se află pe lista neagră a primarului

nicuşor dan

Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR PLUS, a câștigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei. În acest context, acesta deja are o listă neagră cu persoane pe care le va concedia.

Nicușor Dan a promis că îi va concedia pe Ștefan Dumitrașcu, arhitect-șef și Adrian Iordache, directorul Direcției Juridic. Despre Ștefan Dumitrașcu s-a spus că a semnat sute de autorizații anulate iar Adrian Iordache este acuzat că a semnat sute de acte ilegale.

De asemenea, noul Primar General spune că va concedia și alte persoane după debarcarea Gabrielei Firea.

„Unii directori vor zbura din prima, cum e şeful Direcţiei Juridice, Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie, şi Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-șef. Legea Administraţiei Publice spune că trebuie să faci o comisie care evaluează performanţa acestor oameni și dispune sancţiuni.

Dacă vorbim de Iordache care a semnat în calitate de director al Direcţiei Juridice sute de acte ilegale, e suficient ca un director al Direcţiei Juridice să plece din primărie, la fel şi arhitectul-şef, care a semnat sute de autorizaţii anulate apoi”, a transmis Nicuşor Dan la TVR 1.

Luni dimineața, la ora 08:00, Nicușor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, avea 41,82% din voturi. În același timp, contracandidata sa de la PSD, edilul în funcţie Gabriela Firea, avea un scor de 37,4%, potrivit datelor provizorii, după numărarea a peste 90% din voturi, oferite de Biroul Electoral Central.

După ce Nicușor Dan a ieșit învingător, Mihai Șora a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj fără precedent.

Duminică seara, la anunțarea exit-poll-urilor, Mihai Șora a scos în evidență o problemă uriașă cu care se confruntă Capitala de ceva timp-lipsa apei calde.

În acest context, filosoful a scris „A venit apa caldă” în condițiile în care procentul dintre Firea și Nicușor Dan, anunțat aseară, a fost prea mare pentru a exista îndoilei în privința victoriei candidatului Dreptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri