Caută
Close this search box.

Nu mai există paturi în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa!

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a rămas fără nici un pat liber, a informat Prefectura Constanța.

La nivelul întregului județ, mai sunt libere doar 185 de paturi, pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, la care se adaugă cele 46 de paturi, care au mai rămas libere în Spitalul Militar Modular, amenajat pe stadionul Portul, din Constanța. Spitalul a fost deschis și a început să primească pacienți.

În ultimele 14 zile, Constanța a înregistrat o creștere constantă a numărului de infectări după o lungă vreme în care în județ răspândirea covornavirusului a fost ținută sub control. În două săptămâni, în județ au fost confirmate 679 de infectări noi, informează G4Media.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 2.791 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 63 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

În acest moment, sunt 374 de persoane internate, dintre care 344 din județul Constanța și 30 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

În ultimele 24 de ore, în unitățile medicale publice din județul Constanța au fost realizate 259 de teste RT-PCR și au fost depistate 35 de cazuri COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri