Caută
Close this search box.

O tânără de 21 de ani a fost răpită. Agresorii au fost urmăriți de polițiști

răpită

Răpire, dintr-un mall din Arad. O tânără de 21 de ani a fost luată pe sus, de un grup de trei oameni, dintr-un centru comercial.

Tânăra de 21 de ani a trecut prin momente teribile. Răpitorii au înhățat-o și au urcat-o într-o mașină. Din fericire, polițiștii i-au oprit în trafic. În automobil, pe lângă victimă, erau un bărbat de 50 de ani, un tânăr de 20 de ani și o femeie de 40 de ani.

Aceștia au fost duși la audieri de forțele de ordine și au fost reținuți pentru 24 de ore, în scurt timp vor fi prezentați judecătorilor pentru arestare preventivă, informează Realitatea.net.

“La data de 17 septembrie, în jurul orei 14.00, doi bărbați, de 50 și 20 de ani, împreună cu o femeie de 49 de ani, în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, prin folosirea forței fizice au forțat o tânără de 21 de ani să se urce într-un autoturism, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale împreună cu cei ai Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, cei bănuiți de săvârșirea faptei au fost depistați în trafic pe raza localității Chișineu-Criș, fiind conduși la sediul I.P.J. Arad pentru audieri”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Arad.

Cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri