Caută
Close this search box.

O vedetă PRO TV, în lacrimi!

Pro TV

Pur și simplu a început să plângă în momentul aflării veștii că va trebui să părăsească show-ul de la Pro TV și se pare că cel mai afectat de despărțire a fost chiar George Burcea. Punctul culminant al episodului a fost atins când cei doi și-au luat rămas bun și Viviana a vrut să rămână cu o amintire și mai frumoasă.

Moment emoționant aseară în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV, după ce Viviana Sposub a fost nevoită să părăsească show-ul. Punctul culminant a fost atins atunci când a trebuit să-și ia rămas bun de la colegii ei, sătenii, dar mai ales de la George Burcea.

Viviana a început să plângă imediat ce a aflat că va trebui să plece. I-a îmbrățișat pe ceilalți, iar la final a decis să-și ia rămas-bun de la George Burcea, oferindu-i un sărut.

„Când mi-am dat seama că o să plec mi-au revenit în cap toate amintirile și am vrut să rămân cu o amintire și mai frumoasă. Asta am simțit și asta am făcut. Probabil și el a simțit la fel și asta s-a întâmplat”, a explicat Viviana gestul din emisiunea de aseară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri