Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că a votat pentru pentru oamenii care îi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale. Premierul a fost nevoit să aştepte aproximativ 30 de minute la rând pentru a vota, dar a precizat că era pregătit să altepte şi mai mult.

”Am votat pentru creşterea nivelului de civilizaţie. Conceptul de campanie a fost unul foarte clar, dezvoltarea comunităţilor locale prin investiţii, locuri de muncă şi dezvoltarea infrastructurii şi până la urmă creşterea nivelului de civilizaţie.

Pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale”, a declarat Orban.

Întrebat în legătură cu faptul că a stat la rând, Orban a precizat că sunt nişte reguli de protecţie a sănătăţii care sunt necesare pentru a limita riscul de transmitere a virusului în cadrul procesului electoral.

”Eram pregătit să stau şi mai mult la coadă. Se poate vota pe parcursul întregii zile”, a subliniat premierul, citat de News.ro.

El a anunţat că a luat legătura cu preşedintele AEP să fluidizeze votul pentru ca durata de aşteptare să fie cât mai mică.

134 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 8 =