Caută
Close this search box.

Romică Ţociu şi Cornel Palade îl poreclesc pe Nicuşor Dan „Mucuşor Olimbric”

romică ţociu

Revoltător este că, pe Nicuşor Dan, Romică Țociu și Cornel Palade îl fac Mucuşor şi Olimbric (de la olimpic). Bonus – o epigramă cu conţinut argotic.

Romică Țociu și Cornel Palade continuă să răspundă cu invective la adresa celor care le reproșează că au primit bani de la PSD și Gabriela Firea pentru a realiza trei scenete în care i-au batjocorit pe Nicușor Dan și Clotilde Armand.

„Un răspuns elegant, pentru latrină cu MUCUŞORI, care ne-a pangarit pagină în ultimele 4 zile, cu dejecțiile lor de susțînători OLIMBRICI.

În lumea asta prost făcută,
Căcaţii scriu, în loc să puță,
Iar cei ce sunt mai talentați,
Sunt dați afară de căcați! (n.n.: este virgulă între subiectivă şi predicativă…)

Scuze pentru OLIMBRICI. Autocorectul sa tâmpit. Am vrut să scriu OLIMPICI! ȘTIU hahalerelor, ‘s-a tâmpit’!”, se arată pe pagina lui Țociu și Palade.

Țociu și Palade au realizat, în ultima săptămâna de campanie, trei scenete în care candidațîi Dreptei au fost batjocoriți. Numeroși internauți le-au reproșat că au luat bani de la PSD.

„3 ‘pamflete’, toate anti-USR și plătite să apară ca sponsorizate la oameni, pe Facebook… se miră de ce-i urăște lumea, când nu fac pamflete cu ceilalți candidați și s-au apucat de ele fix înainte de ziua alegerilor”, le-a transmis un utilizator de Facebook.

Romică Țociu relatează, într-o înregistrare video postată pe Facebook de jurnalistul Ovidiu Titi Ciutescu, cum a luat 25.000 de euro de la Viorel Hrebenciuc pentru a face o scenetă împotriva lui Traian Băsescu.

25.000 de euro a luat atunci și partenerul lui, Cornel Palade. Cei doi au lansat în această săptămâna mai multe filmări în care îl batjocoresc pe Nicușor Dan, contracandidatul Gabrielei Firea.

Țociu relatează la o masă cu mai mulți cheflii, folosind numeroase cuvinte obscene, cum a luat bani de la PSD și de la Viorel Hrebenciuc pentru a face scenete în campania prezidențială din 2009. El a recunoscut rânjind că banii i-a primit la negru, „fără bon fiscal”. „Nu se percepe taxe la urgențe”, spune Țociu în râsetele asistenței.

„Asta rămâne între noi. Ne cheamă Herebenciuc la PSD și spune: ‘Romică, Geoană candidează, avem nevoie de un clip împotriva lui Băsescu, să-i dăm la temelie’. Eu zic: ‘Dom președinte, mi-e puțîn cam frică, că asta e răzbunător. Apoi ne prinde, ne arde. Și zic… Facem astea două clipuri, câte 25.000’. Și el zice ‘Da’. 25.000 de euro. Zic că la banii ăștia și bătaie dacă luăm îl facem. Pula mea, asta e! Mă duc la Cornel (Cornel Palade), îi spun, ‘uite, ne roagă asta’. El, ‘nu, să moară mama, împotriva lui Băsescu, nu!’. Îi spun de 25.000. ‘Păi, hai, când începem filmarea?”, relatează Țociu, în înregistrare.

Țociu a confirmat că la final a luat banii, în total 50.000 de euro, și că „a împărțit cășcavalul cu Cornel”. El a mai destăinuit apoi, în hahaielile comesenilor, că banii au fost primiți la negru, fără bon fiscal. „Fără bon fiscal, nu se percepe taxe la urgențe”, a spus Țociu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri