Caută
Close this search box.

Panică și groază. Metroul a luat foc!

Panică și groază la metroul bucureștean. Nu, nu a fost la metroul Drumul Taberei, dar e la fel de grav și periculos oriunde. Ba chiar cumplit! O garnitură de metrou a luat foc, duminică seară, în momentul în care a ajuns în stația Tineretului. Pompierii se deplasează la fața locului.

Peronul din stația Tineretului a fost evacuat după ce o explozie a avut loc la o garnitură de metrou. Potrivit echipelor de intervenție ajunse la fața locului, explozia a fost provocată de un scurtcircuit.

Călătorii aflați în garnitura cu probleme au declarat că s-a simțit miros de fum în vagoane înainte de a ajunge la stația Tineretului.

Martorii au relatat că în garnitura de metrou au apărut probleme după ce a plecat de la staţia Unirii. Întâi s-a simțit miros de fum, apoi trenul a oprit între cele două staţii.

După ce a repornit și a ajuns în staţia Tineretului, călătorii au ieşit din vagoane. Garnitura golită de călători urma să se îndrepte spre depou, iar în momentul în care a plecat din staţie s-a produs o explozie.

Martorii oculari ai incidentului afirmă că explozia a provocat panică uriașă printre călători, care au părăsit îngroziți și în fuga mare peronul staţiei.

În acest moment staţia de metrou Tineretului este închisă temporar, iar garniturile de metrou nu opresc în aceasta.

Reprezentanții Metrorex declară că a fost vorba despre un „deranjament”, produs în jurul orei 20.30. Echipele de intervenţie au oprit tensiunea pentru a remedia problema, însă, la repornire, situaţia s-a agravat, au mai precizat reprezentanții companiei de transport public, citați de Observator News.

Sursa citată mai precizează că explozia s-a produs la un tren CAF, printre cele mai noi aflate în dotarea Metrorex.

În ianuarie 2015, la staţia de metrou Tineretului au mai fost semnalate probleme, fiind degajat un fum gros din tunel, din cauza unei defecţiuni electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri