Inaugurat cu mare pompă la final de campanie electorală pentru locale, Pasajul Ciurel oferă zilnic surprize neplăcute şoferilor.

În loc să ajute la fluidizare, pasajul a devenit un coşmar pentru cei aflaţi în trafic, pentru că le trebuie cel puţin jumătate de oră să iasă de pe „opera de artă” a Primăriei Capitalei.

În „cea mai mare parcare suspendată”, un cetăţean a filmat momentul în care un autobuz este forţat să urce pe trotuar pentru a vira pe o bretea a celui mai recent proiect de infrastructură al Bucureştiului, potrivit adevarul.ro. Bretelele pentru accesul pe Pasajul Ciurel se dovedesc a fi prea înguste pentru autobuze.

FOTO: Facebook/Dragos Dibla

Autovehiculele sunt obligate să urce pe trotuar pentru a putea vira, la urcarea pe pasaj, arată o filmare distribuită de un şofer.

Gabriela Firea este contrariată, în pofida tuturor evidenţelor. Nu înţelege de ce toată lumea îl critică şi a declarat, referindu-se la Podul Ciurel – Nod Virtuţii, că municipalitatea va începe lucrările pentru a doua etapă şi a afirmat că „despre acest proiect se spune în mod nedrept că nu duce şi nu va duce nicăieri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here