Inaugurat cu mare pompă la final de campanie electorală pentru locale, Pasajul Ciurel oferă zilnic surprize neplăcute şoferilor.

În loc să ajute la fluidizare, pasajul a devenit un coşmar pentru cei aflaţi în trafic, pentru că le trebuie cel puţin jumătate de oră să iasă de pe „opera de artă” a Primăriei Capitalei.

În „cea mai mare parcare suspendată”, un cetăţean a filmat momentul în care un autobuz este forţat să urce pe trotuar pentru a vira pe o bretea a celui mai recent proiect de infrastructură al Bucureştiului, potrivit adevarul.ro. Bretelele pentru accesul pe Pasajul Ciurel se dovedesc a fi prea înguste pentru autobuze.

FOTO: Facebook/Dragos Dibla

Autovehiculele sunt obligate să urce pe trotuar pentru a putea vira, la urcarea pe pasaj, arată o filmare distribuită de un şofer.

Gabriela Firea este contrariată, în pofida tuturor evidenţelor. Nu înţelege de ce toată lumea îl critică şi a declarat, referindu-se la Podul Ciurel – Nod Virtuţii, că municipalitatea va începe lucrările pentru a doua etapă şi a afirmat că „despre acest proiect se spune în mod nedrept că nu duce şi nu va duce nicăieri”.

150 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 2 =