Poliţiştii au găsit în maşina oprită a lui Mohammand Murad, în ziua alegerilor, la Mangalia, o sumă de bani şi mai multe materiale de propagandă în favoarea acestuia şi au deschis un dosar penal in rem.

“Ieri, 27 septembrie, în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat (n.n.: Mohammad Murad), în timp ce s-ar fi deplasat într-un autoturism pe raza municipiului, ar fi oferit bani cetăţenilor, sfătuindu-i pe aceştia să voteze cu un anumit candidat la alegerile locale.

În urma controlului vehiculului în cauză, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o sumă considerabilă de bani, precum şi materiale de propagandă, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor”, a anunţat Poliţia Judeţeană Constanţa.

Poliţia a menţionat şi că în zona respectivă şi-a făcut apariţia şi un candidat la Primăria Mangalia, care nu avea vreo calitate sau vreo legătură cu incidentul respectiv.

Candidatul independent la Primăria Mangalia, Mohammad Murad, a confirmat că şoferul respectiv lucrează pentru el şi a mers în zona respectivă, să vadă despre ce este vorba.

Candidatul PNL la Primăria Mangalia, Cristian Radu, susţinea, pe pagina sa de Facebook, că unul din candidaţii la Primăria Mangalia a fost dus la Poliţie, într-un dosar de mituire a alegătorilor, fără a-i da numele.

Mohammad Murad a dezminţit informaţiile, spunând că nu a fost arestat şi că nu sunt ilegalităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here