Se vehiculează că în rândul angajaţilor Curţii Constituţionale ar putea fi o persoană infectată cu noul coronavirus.

Testul angajatei suspectate de COVID-19 a ieşit negativ, au precizat surse oficiale pentru News.ro. CCR a amânat pronunţarea pe toate punctele înscrise pe ordinea de zi a şedinţei de ieri, potrivit unui anunţ al instituţiei.

Pe 25 august, a apărut informaţia că Mihail Vlasov, fostul şef al Camerei de Comerţ şi Industrii, este infectat cu Covid, iar soţia acestuia a murit deja din cauza bolii. Mona Pivniceru, judecător CCR, este o apropiată a acestuia.

CCR trebuia să se pronunţe asupra conflictul juridic de natură constituţională între Senat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), cât şi asupra obiecţiilor formulate de preşedintele Klaus Iohannis şi Executiv, la legea prin care Parlamentul stabileşte data alegerilor parlamentare, şi nu Guvernul.

„Cu privire la cauzele înscrise în lista de şedinţă de astăzi, 16 septembrie 2020, Curtea Constituţională a dispus amânarea acestora la o dată care urmează a fi comunicată ulterior”, arată comunicatul de presă emis de CCR.

95 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =