Caută
Close this search box.

PSD cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian Bode, după accidentul de maşină

bode

Partidul Social Democrat îi cere ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să demisioneze din funcţie. Automobilul în care se afla acesta a fost implicat într-un accident rutier. PSD acuză faptul că ministrul, „în loc să facă drumuri (…), îşi face cale liberă în trafic, cu girofarul”.

„Demisia, Bode! În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, îşi face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în maşina unor turişti din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Pentru şeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câta vreme Bode nu a intrat cu maşina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcţie!”, se afirmă într-o postare, pe pagina de Facebook a PSD, citată de Agerpres.

Pe acelaşi subiect, premierul Ludovic Orban a declarat că Poliţia trebuie să verifice circumstanţele producerii accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Ministerul Transporturilor a anunţat că autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganul, judeţul Argeş.

„În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la Bucureşti, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş, într-un eveniment rutier. Menţionăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul maşinii, acesta fiind pasager.

În urma acestui eveniment, ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare”, au precizat reprezentanţii ministerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri