Caută
Close this search box.

Radu Banciu o jigneşte îngrozitor pe Simona Halep

simona halep

Realizatorul TV Radu Banciu a făcut mai multe comentarii ironice la adresa Simonei Halep şi a iubitului acesteia.

În cadrul emisiunii pe care o realizează la B1TV, Radu Banciu a ironizat în termeni duri relaţia pe care cea mai bună jucătoare de tenis a României o are cu Toni Iuruc, soţul Simonei ieşind foarte şifonat din gura realizatorului TV.

„Iat-o pe Simona Halep strălucitoare în braţele unui nimeni! Hai să fim serioşi. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Hai să fim serioşi… O să spuneţi că la ei e cu tradiţie. Lasă-mă cu tradiţia. Am ajuns să joc la Roland Garros şi Wimbledon, am ajuns să câştig turnee de Grand Slam şi eu stau cu „Ciuruc”? Ce tradiţii sunt astea, bă?”, a comentat Banciu, conform Ziare.com.

Radu Banciu i-a dat şi un sfat sportivei, în privinţa alegerii partenerului de viaţă. „O văd pe Simona Halep la braţul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut şi aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils?

Că el e îndrăgostit de Elina Svitolina, care este mai nasoală decât Halep. În locul ei, după ce aş fi dat de gologani şi de toate arenele, aş fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, mă ducea, ca Tarzan pe Jane, în junglă şi nu mă mai întorceam”, a mai spus realizatorul TV.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri