Caută
Close this search box.

Raluca Turcan susţine că Lucian Bode dormea când a avut loc accidentul din Argeş

raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan susține că „s-a exagerat destul de mult” în privința accidentului provocat de mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Turcan a apreciat că Bode nici măcar nu știa „în ce regim se deplasa mașina”, pentru că dormea pe bancheta din spate.

„Am văzut această turnură a accidentului pe care l-a suferit ministrul Bode zilele trecute. Poate este bine de ştiut că ministrul se deplasa cu maşina SPP, că stătea pe bancheta din spate, că dormea şi că, practic, nu are nicio vină în privinţa acestui accident.

Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că pur şi simplu s-a exagerat destul de mult în privinţa acestui accident. Asta nu înseamnă că demnitarii nu ar trebui să ţină cont de semnalele publice şi atunci când sunt cu maşinile de serviciu să ceară mai multă prudenţă.

Dar de aici şi până la a cere demisii şi a face nişte acuze, pentru un om care nici măcar nu ştia în ce regim se deplasa maşina, pentru că dormea, este o cale destul de lungă”, a răspuns Turcan la întrebarea privind accidentul provocat de mașina în care se afla Bode.

Reaminitm că dosarul penal deschis în cazul accidentului provocat de mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, din dispoziţia procurorului general Gabriela Scutea.

Iniţial, dosarul deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a fost declinat către Parchetul Miliar întrucât şoferul ministrului are grad militar.

Accidentul s-a petrecut pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. Din imaginile surprinse de camera unui motociclist reiese că autoturismul oficial a intrat în depășire, pe linie continuă, gonind sute de metri pe contrasens, cu semnalele acustice pornite.

După ce mașina a evitat două autoturisme care circulau regulamentar, filmulețul se întrerupe pentru câteva momente, apoi sunt suprinse imaginile de după impactul autovehiculului în care se afla ministrul Bode. Mașina s-a ciocnit frontal cu autoturismul unor turiști din Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri