Caută
Close this search box.

Razie în București pentru prinderea șoferilor băuți: 121 amenzi și cinci dosare penale

Poliţiştii rutieri din Bucureşti au dat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 121 de amenzi, într-o acţiune pentru prinderea şoferilor care conduc băuţi sau drogați.

Conform Brigăzii Rutiere, au fost date 121 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 81.900 de lei.

De asemenea, au fost reținute 29 permise de conducere: 18 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 5 pentru infracțiunile constatate și 6 pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.

Cu ocazia controalelor, polițiștii rutieri au întocmit 5 dosare penale: două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și unul pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

De exemplu, șoferul unui autovehicul în vârstă de 33 de ani a fost depistat la intersecția Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Constantin Brâncuși, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul unui autovehicul în vârsta de 22 de ani a fost depistat la intersecția Bd. Nicolae Grigorescu cu Str. Constantin Brâncuși, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 27 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de 2 substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri