Caută
Close this search box.

RO-ALERT: Pericol de explozie pe centuraPloieștiului, unde s-a răsturnat o cisternă cu kerosen

ro alert

Autorităţile din Prahova au transmis că este pericol de explozie pe DN 1A – Centura de Est a Ploieştiului – , unde a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o cisternă încărcată cu 32 de tone de kerosen, populaţia fiind alertată prin sistemul RO-ALERT.

Accidentul s-a petrecut între localităţile Berceni şi Corlăteşti, iar populaţia este informată asupra pericolului de explozie, fiind îndrumată să evite zona şi să elibereze drumurile pentru a facilita accesul echipajelor de intervenţie, scrie Agerpres.

Pompierii acţionează cu spumă pentru a evita aprinderea produsului, la acest moment nefiind luată în calcul ipoteza transvazării acestuia.

Accidentul în care au fost implicate o cisternă cu 32 de tone de kerosen şi un autoturism a avut loc în apropierea Ploieştiului, în zona Corlăteşti. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, capul tractor al cisternei este răsturnat peste o maşină, în autoturism fiind o persoană încarcerată care, din primele date, este decedată.

La faţa locului au fost mobilizate doua echipaje de stingere, unul de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Cisterna are fisuri, iar traficul este blocat, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri