Doi tâlhari, aflați la Londra, s-au filmat în timp ce au intrat în casă peste doi români și i-au jefuit de o sumă importantă de bani, sub amenințarea cuțitelor.

Atacul a avut loc la Londra, capitala Marii Britanii, iar tâlharii – și ei de origine română – au acționat la pont, cunoscând că cei doi români au în casă foarte mulți bani.

Interlopii au intrat peste cei doi români în locuință și după ce i-au imobilizat pe cei doi conaționali și au început să-i lovească cu bestialitate și să-i amenințe cu cuțitele.

În vreme ce unul dintre ei și-a trântit victima pe pat și l-a imobilizat, urcându-se pe el, un alt interlop înregistra video atacul, conform cancan.ro.

În imaginile filmate se vede cum tâlharul îi flutură un cuțit imens prin fața celui imobilizat și îi cere să spună unde ține banii. Este vorba de 100.000 de euro, o sumă foarte mare. Speriată, sub amenințarea cuțitului, victima începe să-l roage pe atacator să dea dovadă de milă, spunând că-i va da tot ce dorește.

„Te rog din sufletul meu. Te rog. Stai că-ți dau. Fratello, jur că am cu inima…”, se roagă românul imobilizat în pat.

Torturat, lovit, strâns de gât și având cuțitul în fața ochilor, omul le dezvăluie tâlharilor locul în care își ține banii și le spune unde să caute.

În acest timp, unul dintre tâlhari încearcă să-I lege mâinile celuilalt bărbat, ca-n filmele cu mafioți, folosind o bandă adezivă, dar după câteva încercări nereușite se lasă păgubaș. Cu atât mai mult cu cât, complicele său de tâlhărie îi spune că nu mai are rost dat fiind că omul este prea speriat să mai reacționeze.

În clip apare și cealaltă victimă, tot de origine română, îngenuncheată lângă patul în care bărbatul este pus la cazne.

Cealaltă victimă, tot un român, apare în imagini stând în genunchi lângă patul în care prietenul lui este Acesta este trimis de atacatori să caute banii la locul indicat de colegul său de cameră și să-i aducă.

La un moment dat, iritat sau poate doar ca să-o îngrozească și mai tare, tâlharul cu cuțitul își mai lovește de câteva ori victima imobilizată pe pat, după care o taie cu cuțitul, provocându-i câteva răni , care încep să sângerez la umăr.

144 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =