Caută
Close this search box.

Şefa Secţiei ATI de la Maternitatea Bucur, infectată cu noul coronavirus. Doctorița a mers la spital, deși avea febră

maternitatea odobescu

Şefa Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) de la Maternitatea Bucur este infectată cu noul coronavirus iar în prezent este în curs de finalizare o anchetă epidemiologică, informează conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan” din Bucureşti. Doctorița a mers la spital, deși avea febră.

„În cursul zilei de vineri, 4 septembrie, d-na doctor Rodica Ologu, şef de secţie ATI Maternitatea ‘Bucur’, s-a prezentat la serviciu, fiind de gardă, deşi prezenta simptome sugestive pentru infecţia cu COVID-19.

Cu bună ştiinţă, doctoriţa Ologu a evitat completarea rubricii de temperatură din cadrul chestionarului de triaj, deşi prezenta febră”, susține conducerea unității într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, medicul a purtat echipament de protecţie pe toată durata gărzii şi a stat izolată în cabinet.

„Ulterior, doctoriţa Ologu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan”, unde a fost izolată corespunzător şi testată. Rezultatul a ieşit pozitiv şi a fost transferată la Institutul „Victor Babeş”. A fost demarată imediat anchetă epidemiologică, care se află în curs de finalizare”, informează maternitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri