Caută
Close this search box.

Șerban Nicolae și-a dat demisia de la șefia Comisiei Juridice a Senatului

Şerban Nicolae

Social-democratul Șerban Nicolae și-a dat demisia din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Senat. Informația a fost confirmată chiar de el, pentru dcnews.ro.

În urmă cu o zi, Nicolae a avut un mesaj scurt pe Facebook, din care reieșea nemulțumirea sa vizavi de ce s-a întâmplat în Parlament cu moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului PNL.

„O mare și nescuzabilă rușine…”, a scris Șerban Nicolae, pe Facebook.

Moțiunea de cenzură, un demers eșuat

Moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului PNL n-a mai ajuns să fie dezbătută și votată luni, deoarece social-democrații n-au reușit nici măcar să strângă cvorumul pentru ședință. Asta deși, chiar de curând, liderul Marcel Ciolacu se lăuda că are asigurate 250 de voturi, mult peste minimul de 233 necesar ca o moțiune să treacă.

„Nu consider că este un eșec pentru că în acest moment nu avem un vot”, a declarat Ciolacu apoi, care a mai precizat că votul va fi reluat „categoric”.

„Din punctul meu de vedere, moțiunea este consumată”, a susținut, de cealaltă parte, premierul Ludovic Orban, președintele PNL.

Unele voci, precum cea a președintelui Pro România, Victor Ponta, au acuzat un blat între PSD și PNL, care a dus la acest rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri