Caută
Close this search box.

Șoc total în show-biz. “Fata de la meteo” a fost găsit moartă. Ce dramă a trăit fata!

Toată lumea este sub stare de șoc în show-biz! O foarte îndrăgită prezentatoare tv a sfârșit mult prea devreme și în mod tragic. Kelly Plasker a fost găsită fără suflare la doar câteva ore distanță după ce a povestit, pe o rețea socială, că directorul liceului unde a învățat a agresat-o constant și că, ulterior, bărbatul i-a fost partener de viață pentru o perioadă de cinci ani.

În vârstă de 42 de ani, Kelly Plasker era angajată KCBD, un post de știri cu sediul în Lubbock, Texas și era cunoscută drept “Fata de la meteo”. Moartea ei a venit în ziua în care a scris în mediul online despre traumele pe care le-a trăit în perioada când era tânără și lipsită de experiență. Direct vizat a fost directorul liceului unde a fost elevă.

”Acea relație o numesc manipulare totală. Mi-a blocat viitorul și ambițiile în cel mai important moment al vieții mele, perioada când aveam atâtea oportunități. Situațiile de acest gen care încă se întâmplă în sistemele noastre școlare trebuie oprite”, a spus Kelly Plasker despre legătura pe care a avut-o cu directorul liceului pe care îl urma.

Din pricina celui pe care l-a numit “Jon”, Kelly Plasker și-a pierdut respectul de sine, fiind convinsă că nu merită să aibă pe nimeni care s-o merite lângă ea. Mai mult, directorul a violat-o, rezultând un copil, Thomas, care, din păcate, s-a sinucis în 2018.

”Vă iubesc, prietenii mei. Dar simt că înnebunesc și nu mai pot suporta”, a fost finalul mesajului scris de Kelly Plasker, care atestă faptul că jurnalista era cu psihicul la pământ.

“Fata de la meteo” era apreciată la locul de muncă. “A fost un membru dedicat!”
Cauza decesului celei cunoscute drept “Fata de la meteo” în SUA nu a fost dezvăluită. Totuși, postul de știri unde era angajată a difuzat un tribut și i-a îndemnat pe telespectatori să ”ceară ajutor dacă se lupță sau au gânduri suicidale”.

”Suntem profund întristați de tragica și brusca pierdere a colegei Kelly Plasker”, a declarat Dan Jackson, vicepreședintele și directorul general al postului KCBD.

”Kelly a fost un membru dedicat al personalului meteo KCBD, foarte apreciat de spectatori și admirat de colegii ei de muncă. Sincere condoleanțe familiei lui Kelly în acest moment foarte greu”, a mai spus Dan Jackson.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri