Caută
Close this search box.

Sorin Ovidiu Vîntu, la un pas de moarte

Situație realmente dramatică. În urmă cu două săptămâni, informația că Sorin Ovidiu Vântu era internat de urgență la Institutul Clinic Fundeni din Capitală făcea înconjurul presei. Primele investigații au indicat o infecție generalizată după ce omul de afaceri a fost adus la spital. Acum, controversatul milionar a rupt tăcerea și a povestit pe Facebook ce a pățit.

Milionarul a avut o intervenție incendiară pe pagina sa de Facebook, unde a recunoscut că a fost la un pas de moarte. De altfel, informații despre starea sa de sănătate au apărut în presă de acum câteva săptămâni, când s-a aflat că acesta se afla la Spitalul Clinic Fundeni.

„După cum ai văzut în ultima vreme am cam absentat. După cum ai văzut în ultima vreme am cam slăbit. Cam mult”, și-a început acesta seria dezvlăluirilor.

Dar grație unor medici de excepție, a spus el, pe ultima sută de metri a reușit să scape cu viață.

„Am fost la un fâlfâit de mantie de dumneaei. Și nu a fost plăcut”, a punctat SOV.

„Toți cei care m-au ajutat, medicii excepționali, au reușit să mă împace iarăși cu mine. În ultima vreme recunosc că devenisem ușor mizantrop. Ok, nu cu toată lumea, sunt unii cu care nu o să mă împac niciodată”, a susținut cunoscutul milionar.

El a continuat să vorbească despre starea actuală din România și a atacat clasa politică.

„Țara asta are valori, are oameni. Sunt unii dintre ei crescuți în timpul comunismului, cu niște calități umane certe, cu valori certe. Trebuie respectați, îmbrățișați și ridicați cât mai sus. Din nefericire tu nu ai avut șansa asta, ai trăit într-un mediu complet viciat, de instituții de doi bani, funcționari ai acestor instituții de doi bani. Un stat dezechilibrat și mucegăit care scârțâie din toate încheieturile. O clasă politică de toată jenă (…) N-ați avut șansa unei educații autentice”, a susținut SOV.

El a vorbit și despre proiectul său politic care vizează un club de bussines și politică. „Sper să reușesc să vă dau acele informații de care aveți nevoie, chiar dacă nu vă veți apuca niciodată de bussines ori politică”, a continuat el. Clubul acesta nu-și propune să ia conducerea în România ci să vă ajute să vă formați ca viitori lideri ai acestei țări în toate domeniile și segmentele ei”, a spus celebrul milionar.

Din cauza problemelor de sănătate, SOV a recunoscut că nu va putea lansa clubul așa cum și-ar fi dorit, pe data de 14 septembrie. „Amân o lună acest proiect”, a spus SOV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri