Candidatul USR-PLUS la Primăria Constanţa, deputatul Stelian Ion, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru oraş şi pentru a le da tinerilor şansa să nu mai plece din ţară, putând trăi într-o localitate Constanţa curată, civilizată, în care să fie respectaţi şi să aibă locuri de muncă bine plătite.

„Astăzi, simt că schimbăm ceva, radical, în Constanţa şi în alte oraşe. (…) Am aşteptat ani şi ani la rând momentul ăsta, acum chiar simt că putem face o schimbare mare în Constanţa şi în România.

Cu ce gânduri am venit la vot? În primul rând pentru Constanţa, pentru a da o şansă tinerilor să nu mai plece din acest oraş. Pleacă generaţii rând pe rând, după ce termină liceul pleacă spre facultăţi şi nu se mai întorc în Constanţa.

Vrem să le dăm o şansă, să trăiască aici, să îşi întemeieze o familie şi să trăiască într-un oraş european, curat, civilizat în care să se simtă respectaţi, în care să aibă un job bine plătit, efectiv să le placă să trăiască în oraşul lor”, a declarat Stelian Ion, citat de G4Media.

„Vă transmit un gând bun tuturor, se votează foarte uşor, haideţi oameni buni la vot. Este foarte simplu, sunt nişte reguli care se respectă foarte uşor, avem dezinfectant, avem mănuşi, oamenii ne îndrumă exact pas cu pas ce trebuie să facem şi procesul este unul uşor, dacă mergem din timp şi nu ne aglomerăm pe ultima sută de metri , în ultimele ore, astăzi”, a precizat Stelian Ion.

102 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =