Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu consideră că demisia șefului Poliției Române a venit „târziu” și spune ironic că n-ar fi de mirare ca Ludovic Orban să-l numească destul de repede consul general într-o țară frumoasă.

„Șeful Poliției Române și-a dat demisia! Târziu și doar la presiunea opiniei publice! Demisia lui este recunoașterea implicită a pactizării șefilor din Poliție cu liderii clanurilor de interlopi care ne terorizează orașele.

Este o palmă pe care nu merită să o primească zecile de mii de polițiști onești care își fac treaba în condiții dificile. Este o palmă pe care trebuie, în schimb, să o primească cei care au politizat totul, inclusiv Poliția, și au sacrificat siguranța noastră pentru voturi. Șefii poliției nu erau prieteni cu interlopii pe gratis sau nu le ofereau acestora protecție fără să aștepte ceva în schimb, iar aici recompensa era voturi pentru partidul de la guvernare.

Ar fi sănătos pentru democrație dacă șeful demisionar al Poliției ar da în vileag aceste aranjamente, dar cred că șefii lui îl vor tenta cu un post atât de călduț încât nu o va face. Să nu vă mire dacă Ludovic Orban îl va numi destul de repede consul general într-o țară frumoasă!”, a scris miercuri Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

152 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 8 =