Fratele regretatei interprete Mădălina Manole a fost depistat cu noul coronavirus, iar întreaga lui familie a fost izolată la domiciliu, după cum au arătat cei de la Fanatik.

Marian Manole a mărturisit că a fost internat la spital, după ce a început să aibă simptome COVID-19, iar ulterior, în urma unui test pozitiv, să rămână pe mâinile medicilor.

Din fericire, starea lui de sănătate generală a fost bună, cu mici excepții. Pentru tatăl lui, Ion Manole, se teme cel mai mult.

Noi detalii despre familia Mădălinei Manole ies la iveală, iar fratele regretatei cântărețe a mărturisit că, în cazul lui, virusul nu l-a afectat atât de mult, iar la ieșirea din spital s-a simțit bine, cât și la internare.

Marian Manole a mărturisit că a avut simptome ușoare, precum febră, dureri de cap, stomac și scaune moi, ori lipsa gustului și a mirosului, însă nimic grav. Medicii i-au descoperit o pneumonie ușoară, iar în urma unor analize la plămâni s-au văzut niște pete, însă care, spune el, puteau fi datorate și faptului că este fumător de ani buni.

„ Eu sunt epuizat, efectiv epuizat fizic și psihic, dar nu de la virus. Am avut și eu virusul, însă am avut o formă mai ușoară. Pe 17 august am fost testat pozitiv. S-a manifestat cu lipsă gust, miros, probleme de stomac, am fost internat la Spitalul CFR din Ploiesti. Eu am avut o pneumonie ușoară, dar el este grav, foarte grav.”, a declarat Marian Manole, pentru FANATIK.

Tatăl regretatei artiste, în stare gravă la spital

După ce a ieșit din spital, Marian Manole și-a vizitat tatăl, care se afla într-o stare gravă de sănătate, fiind bolnav de diabet și având probleme și cu circulația sângelui. „ El era bine când eu am ajuns în spital. Eu când am ieșit din spital, vineri, pe 28 august, el nu mai era bine. L-am găsit aproape mort în casă. Nu a fost nimeni în perioada asta la el, pentru că nu avea cine. Familia mea era în izolare. Nici DSP-ul nu s-a dus. A ieșit singur să-și ia de mâncare, deși abia se ținea pe picioare.”, a mai declarat, pentru FANATIK, fratele Mădălinei Manole.

 

477 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =