Caută
Close this search box.

Transilvania Rally. Autoturism a ieşit în decor, membrii echipajului, răniţi

Transilvania Rally

Unul dintre autoturismele care participau la Transilvania Rally a ieşit în decor. Cei doi membri ai echipajului au fost răniţi, anunţă ISU Cluj.

„În cadrul etapei de pe traseul Dângău a Transilvania Rally, trei dintre echipajele noastre, care asigură intervenţia rapidă în cadrul competiţiei, au fost alertate cu privire la ieşirea în decor a unuia dintre autoturismele care participa la această competiție.

Pilotul echipajului a primit asistenţă medicală şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conştienţă şi era cooperant.

Copilotul a fost consultat de către salvatorii SMURD însă nu a fost transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj, conform G4Media.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat şi au asigurat măsuri specifice pentru siguranţa celor implicaţi în accident, precum şi a salvatorilor.

„Prob PS5 Dângău a fost anulată. Echipajul format din Eugen Cărăgui şi Robert Fus, pe un Peugeot 208 R2, a ieşit în decor. De la Unitatea de Primiri a Urgențelor Cluj-Napoca am fost informați că: în urma investigațiilor medicale reiese că pilotul Eugen Cărăgui nu are nici o fractură și nici un organ intern afectat în urma ieșirii în decor.

A suferit, totuși, o lovitură puternică care i-a provocat o fisură la o vertebră. Va avea nevoie de o perioadă de repaus, dar se va reface fără urmări. Copilotul Robert Fus nu a suferit nicio leziune”, au informat și organizatorii competiţiei, adăugând că cei doi sunt conştienţi şi stabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri